Zobrazit PC verzi
Právě se nacházíte zde:  »  ivysehrad.cz  »  Kuchařky  »  Kuchařky  »  Domácí zavařování


Ukázka z knihy

Domácí zavařování

Autor:

* Tradiční i nové recepty

  • Vydáno: 31. 5. 2010
  • Vydání: 1.
  • Formát: 145 x 205 mm
  • Vazba: brožovaná
  • Počet stran: 128
  • EAN: 9788074290497
Původní cena: 148 Kč
Doporučená prodejní cena: 69 Kč
U nás ušetříte: 10 Kč
Naše cena dnes: 59

Další informace o knize

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Komentáře ke knize

Přidat příspěvek
Vložit názor *
*
SLEVA
15%
na tituly zakoupené
na webu
SLEVA
20%
při nákupu
v expedičním skladu >>

Staňte se fanouškem

Facebook

Čtení - Literatura s názorem 1/2017

Stáhnout čtení - Literatura s názorem 1/2017

Ediční plán
Jaro / léto 2017

Ediční plán
Jaro / léto 2017

Literatura s názorem / sborník

Literatura s názorem / sborník

Nakladatelství Vyšehrad
na sociálních sítích
Facebook