Zobrazit PC verzi
Právě se nacházíte zde:  »  ivysehrad.cz  »  Výživou proti rakovině - Text na záložce

Výživou proti rakovině - Text na záložce

V průběhu let nesčetné studie, základní, klinické i epidemiologické, prokázaly, že zvýšená konzumace produktů rostlinného původu, a především ovoce a zeleniny, hraje klíčovou roli v rámci snižování rizika rakoviny. A navíc, mnohé potraviny jsou schopné ničit už v zárodku různé mikronádory, které se v tělech nás všech vyvíjejí v průběhu života a mohly by se zvrhnout do rakoviny.

Některé potraviny skutečně obsahují vysoké množství fytochemických látek, které patrně hrají zásadní roli v této chemické prevenci.

Poslední výzkumy uvádějí, že velká množství protirakovinných látek se nacházejí nejen v zelenině a ovoci, ale i v jiných potravinách, například v zeleném čaji, v kurkumě či čokoládě. Běžná denní strava, v níž nechybí zelenina, ovoce a nápoje, jako je zelený čaj a červené víno, je už schopna organismu dodat terapeutickou dávku fytochemických protirakovinných látek. Každodenní přísun těchto různých potravin je velmi jednoduchým a účinným způsobem, jak bránit rozvoji a progresi rakoviny.

SLEVA
15%
na tituly zakoupené
na webu
SLEVA
20%
při nákupu
v expedičním skladu >>

Staňte se fanouškem

Facebook

Čtení - Literatura s názorem 1/2017

Stáhnout čtení - Literatura s názorem 1/2017

Ediční plán
Podzim / zima 2017

Ediční plán
Podzim / zima 2017

Literatura s názorem / sborník

Literatura s názorem / sborník

Nakladatelství Vyšehrad
na sociálních sítích
Facebook