Literatura s názorem
Kuchařka při onemocnění ledvin
B

Kuchařka při onemocnění ledvin


Růžena Milatová, Marek Novotný

Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat. .

Číst více
158,00 Kč Doporučená cena
V prodeji
Podobné

Detailní informace

Počet stran 104
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.04.2017
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,144 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074298097
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Růžena Milatová Růžena Milatová

Růžena Milatová


Růžena Milatová vystudovala střední zdravotní školu, obor dietní sestra. V současné době pracuje jako nutriční terapeut ve společnosti IKEM. Své znalosti a zkušenosti zúročuje v úspěšných dietních kuchařkách.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.