Literatura s názorem

Každý den je nový začátek

Každý nový den je zázrak aneb 100 + 1 laskavých myšlenek

Jarmila Mandžuková

Povzbuzení do nového lepšího života

Anotace:

Knížka přináší 100 + 1 laskavých myšlenek pro radost i zamyšlení, povzbuzení i poučení. Myšlenek, které vás proberou z letargie, dodají vám potřebnou sílu a sebevědomí postavit se životu čelem a začít bojovat za své sny, za spokojenější a šťastnější život. Laskavé myšlenky se mohou stát vaším denním mottem, nebo se o ně můžete podělit s někým, o kom víte, že mu chybí chuť, radost a motivace ať už do práce či do života.

Číst více
229,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné
Podobné

Detailní informace

Počet stran 128
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.11.2018
Formát 95x130 mm
Hmotnost 0,118 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076010475
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.