Literatura s názorem

Nenechte se zabít cukrem


Jarmila Mandžuková

Užitečné rady a tipy, jak sladit zdravě

Oblíbená autorka Jarmila Mandžuková přichází s novou knížkou, ve které se věnuje "sladkému životu bez cukru". V úvodních kapitolách přináší rady, jak omezit spotřebu cukru, jak zdravě mlsat a čím zdravěji sladit. Snadno vás přesvědčí, že i život bez cukru může být sladký. Alternativních a zdravějších druhů cukru je v nabídce obchodů se zdravou výživou celá řada. Náhradou cukru mohou být i a přírodní sladidla, zejména čerstvé a sušené ovoce. Druhá část knihy přináší autorkou vyzkoušené, jednoduché a lákavé recepty, které nám pomohou proplout všemi úskalími života bez cukru a naučí nás zahnat chuť na sladké.

Číst více
269,00 Kč Doporučená cena
V prodeji
Podobné

Detailní informace

Počet stran 128
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.05.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,35 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076016330
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.