Literatura s názorem

Strach a úzkost a jak na ně


Radkin Honzák

Každý má svůj strach... jen s ním umět pracovat

„Každý má svůj strach…“ Tahle věta z Kiplingovy Knihy džunglí je klíčem ke všem emočním problémům z okruhu strachu a úzkosti. Z evolučního hlediska jsou strach a úzkost velmi prospěšné, protože přicházejí ve chvílích ohrožení a díky nim je lidský mozek neustále připraven čelit nebezpečí. Problém nastává, když se tyto pocity objevují v důsledku nepřiměřeně malých podnětů, nebo dokonce přicházejí samy od sebe. Je to i váš případ? Chcete se dozvědět, jak si strach a úzkost nepřipustit k tělu a vybudovat si s nimi zdravý vztah? S renomovaným psychiatrem Radkinem Honzákem poznáte téma strachu z různých úhlů a zjistíte, jak pracovat se svými emocemi i ve složitých situacích.

Číst více
269,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.10.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,278 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076018587
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Radkin Honzák Radkin Honzák

Radkin Honzák


Radkin Honzák vedl deset let Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1. lékařské fakulty UK, dodnes pracuje v IKEM v ambulanci a v transplantačním programu. Ve Vyšehradu vyšla v několika vydáních jeho kniha Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření, ohromný úspěch zaznamenal knižní rozhovor s Renatou Červenkovou Všichni žijem’ v blázinci a Psychosomatická prvouka. K aktuálním otázkám se Radkin Honzák trefně vyjadřuje na blogu na www.aktualne.cz.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.