Literatura s názorem

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory


Vladimíra Havlová, Alexandra Jirkovská

První kniha z kompletu pro seniory: kuchařka, zdravotní cvičení a cvičení mozku

Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách. Recepty jsou napsány přehledným způsobem větším písmem. U každého receptu je propočtený obsah bílkovin, tuků a sacharidů. Knížka je obohacena vtipy Václava Hradeckého.

Číst více
199,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 160
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.08.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,255 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076013186
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Autor knihy

Vladimíra Havlová Vladimíra Havlová

Vladimíra Havlová


Bc. Vladimíra Havlová pracuje od roku 1992 jako edukační sestra v Centru diabetologie Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Vystudovala střední zdravotní školu – obor dietologie a získala atestaci z poruch metabolismu a výživy. Je členkou výboru sekce sester České diabetologické společnosti a autorkou řady odborných publikací.

Zobrazit profil autora
Alexandra Jirkovská Alexandra Jirkovská

Alexandra Jirkovská


Alexandra Jirkovská je přední odbornicí v oboru diabetologie a vnitřního lékařství. Její vědecké výsledky a dlouholeté zkušenosti jí zajistily renomé uznávané osobnosti v podiatrii nejen v České republice, ale i v Evropské diabetologické společnosti. Byla zvolena do výboru Diabetic Foot Study Group. Zasloužila se i o praktickou edukaci v diabetologii a dietoterapii. Za české i zahraniční publikace a monografie získala ceny České kardiologické společnosti, České diabetologické společnosti a České internistické společnosti JEP.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.