Literatura s názorem

DoJÍT k sobě


Jarmila Mandžuková

Krok za krokem ke svojí duši.

Chůze je nejpřirozenějším způsobem pohybu, který zlepšuje zdraví a fyzickou kondici. Chůze má ale daleko hlubší rozměr než jen prostý přesun z místa na místo. Každý jsme od narození poutníkem na své životní cestě. Na této cestě nikdy nejsme sami – vždycky je s námi tichý přítel, náš vnitřní hlas. Chůze pomáhá ke zklidnění, k vyrovnání se s problémy každodenního života, zastavení, vnímání krásy. Kouzlo něčeho tak samozřejmého, jako je chůze, začíná v posledních letech objevovat mnoho lidí. Chodit může každý, komu to tělo jen trochu dovolí. Kniha přináší široký záběr informací, které souvisejí s chůzí, poutními cestami, lesní terapií (Shinrin-Yoku), ale zaměřuje se i na péči o nohy a chodidla, reflexní terapii, vodoléčbu či otužování prostřednictvím chůze naboso.

Číst více
269,00 Kč Doporučená cena
V prodeji
Podobné

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.03.2023
Formát 125x200 mm
Hmotnost 0,218 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076017528
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

Chytrazena.cz - DoJít k sobě

...„Pravidelná svižnější chůze má řadu pozitivních účinků, zlepšuje činnost srdce, podporuje hubnutí, má vliv i na snižování krevního tlaku, nebezpečných tuků a cukrů a zvyšuje odolnost organismu proti nemocem."..

kritiky.cz - DoJít k sobě

...„V poslední době se velmi rozmáhá kromě běhu i trend „chůze, chození, procházení se“. Pokud hledáte vhodného rádce, jež by vás blíže zasvětil do této aktivity, a zároveň se podělil i o své tipy, určitě sáhněte po novince „DoJÍT k sobě“ od Jarmily Mandžukové"...

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.