Literatura s názorem

Hraniční vody


William Kent Krueger

i Připravujeme

Druhý díl kultovní série s detektivem Corkem O´Connorem

Hraniční vody jsou součástí pásu divočiny, který se rozkládá na více než osmi tisících kilometrech čtverečních při americko-kanadských hranicích. Na tomto území lesů, divokých peřejí, mokřin a neprobádaných ostrovů probíhá pátrání po mladé zpěvačce, která se tu za nevyjasněných okolností ztratila i se svým indiánským průvodcem. Síť vztahů a vazeb, do kterých je dívka zapletena, je stejně nepřehledná a nebezpečná jako divočina, jež ji obklopuje. Podaří se Corkovi O´Connorovi tuto síť rozplést a dívku vypátrat?

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
Vychází 06.05.2024

Další tituly z řady "Cork O´Connor"

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.05.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Boundary Waters
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdeněk Polívka
EAN 9788076019447
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

William Kent Krueger William Kent Krueger

William Kent Krueger


William Kent Krueger (* 1950) je americký spisovatel, který se proslavil především osmnáctidílnou sérií románů s hlavní postavou detektiva Corka O’Connora. Po studiích se léta živil jako stavební dělník a psal pouze příležitostné povídky a črty. Svůj první román Železné jezero dokončil ve čtyřiceti letech a dostal za něj literární cenu Barry Award, kterou následně obdržel ještě dvakrát společně s dalšími cenami a nominacemi. Krueger žije s manželkou a dvěma dětmi v St. Paul ve státě Minnesota.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.