Literatura s názorem

Křesťanská meditace


Laurence Freeman

Praktická příručka známého autora duchovních textů

Benediktin Laurence Freeman je známým autorem řady knih o křesťanské meditaci, s níž má bohaté zkušenosti. Spolupodílel se na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu, roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci. Aktivně se podílí také na mezináboženském dialogu. V útlé knize nazvané prostě Křesťanská meditace nepodává teoretický rozbor, nýbrž praktický návod, doplněný řadou užitečných postřehů a rad, které během let nasbíral. Kniha bude užitečná každému vážnému zájemci o tuto křesťanskou praxi.

Číst více
138,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr teologie
Počet stran 72
Datum vydání 22.02.2010
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,2 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074290183
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Laurence Freeman Laurence Freeman

Laurence Freeman


Laurence Freeman (* 1951) je katolický kněz a benediktinský mnich v klášteře Santa Maria del Pilastrello v Itálii. Je ředitelem Světového společenství pro křesťanskou meditaci (World Community for Christian Meditation). Spolupracoval s jiným slavným benediktinem a autorem knih o křesťanské spiritualitě Johnem Mainem, s nímž se podílel na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu. Roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci. Aktivně se podílí na mezináboženském dialogu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.