Literatura s názorem

Ovládněte svůj čas i život


Jarmila Mandžuková

Čas je nejcennější věcí, kterou máme. Nemusí ovládat náš život, ale my se můžeme naučit ovládat svůj čas

Smyslem této praktické příručky je pochopit, jak a proč ztrácíme náš drahocenný čas, proč prokrastinujeme a nic nestíháme. Knížka je plná užitečných metod, rad a tipů, jak lze lépe čas využívat, jak efektivně zvládat všechny úkoly a povinnosti a být vysoce produktivní. Zkušená autorka Jarmila Mandžuková čtenářům nabízí nástroje a postupy, pomocí kterých můžou získat návyky efektivního nakládání s časem. Budou mít potom více volného času, který mohou věnovat tomu, co je opravdu baví. To zákonitě povede k tomu, že se budou cítit lépe, budou svobodnější a spokojenější. Cílem autorky není jen to, aby se kniha přečetla, ale hlavně, aby po přečtení knihy čtenář začal na sobě pracovat a vnesl uvedené rady a tipy do svého života. Všechny kapitole jsou uvedeny citáty slavných osobností, které shrnují podstatu věci.

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 152
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.11.2020
Formát 125x200 mm
Hmotnost 0,262 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076013650
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.