Literatura s názorem

Jak porozumět psí řeči


Kolektiv

Nejen, že získáte fascinující vhled do světa svého psa, ale také lépe pochopíte to, jak vyjadřuje své potřeby a požadavky.

Psi jsou báječná stvoření. Chtějí vás potěšit uslintanými pusinkami a, máte-li štěstí, přinesou vám svou oblíbenou a ze všech nejumolousanější kousací hračku. Vše, co za to chtějí, je láska a pozornost … a jídlo. Tato kniha se nepouští do obvyklých detailů vlastnictví psa, jako je výběr správného psího krmiva nebo pořízení zábavných hraček. Místo toho se soustředí na pozorování a komunikaci. Jejím primárním účelem je, abyste pochopili, jak váš pes komunikuje se světem a vykládá si jej prostřednictvím svých smyslů. Pomůže vám to uvědomit si ony početné cesty, jimiž váš pes mluví s vámi a s ostatními psy. Nejen, že získáte fascinující vhled do světa svého psa, ale také lépe pochopíte to, jak vyjadřuje své potřeby a požadavky. A pak bude očekávat, že mu s těmito informacemi splníte každý rozmar!

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr chovatelství
Počet stran 128
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.11.2021
Formát 125x185 mm
Hmotnost 0,3 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Kolektiv
Původní název How to Speak Dog
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Zerzánová
EAN 9788076015296
Věk od 10
Edice S úsměvem
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.