Literatura s názorem

Škola pečení moučníků


Jarmila Mandžuková

Domácí šťavnaté ovocné koláče, nadýchané buchty, křehké záviny… skvělé chuti a vůni, která se line z trouby při pečení, se nic nevyrovná. A pokud se chystáte upéct svůj první moučník či se chcete v pečení dobrot z těsta zdokonalit, je tato kniha váš ideální společník. Její úvod je věnován zejména začátečníkům, kteří se dozví potřebné informace o nezbytných pomůckách, jednotlivých surovinách a základních druzích těst. Hlavní část knihy tvoří vyzkoušené a léty prověřené návody na přípravu tradičních českých moučníků, nechybí i některé zahraniční a nové originální předpisy, které plně odpovídají současným moderním trendům. Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu. 2 barevné přílohy

Číst více
99,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 160
Datum vydání 01.06.2009
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,3 kg
Jazyk čeština
EAN 9788070219942
Věk od 15
Edice Kuchařky
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.