Literatura s názorem

Grilování


Jarmila Mandžuková

„Na počátku byl oheň“ a přestože se tato pověstná věta může týkat celé řady lidských činností, plným právem se hodí i na kuchařské umění. Na ohni si kdysi dávno lidé připravovali první pokrmy a my dnes kulinářské lahůdky. Grilování patří na celém světě k oblíbeným a častým činnostem, a to zejména v letních měsících. Ať již vlastníte jakýkoliv typ grilu, na každém lze připravit grilované steaky, drůbež, špízy, hamburgery, ryby, zeleninu a další dobroty, které zvládne i začátečník. V knize najdete více než 250 jednoduchých a zajímavých pokrmů na roštu, také velké množství receptů na marinády a omáčky, které určitě přispějí k radosti a „žhavé“ letní zábavě z grilování.

Číst více
99,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 160
Datum vydání 21.06.2010
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,3 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074290473
Věk od 15
Edice Kuchařky
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.