Literatura s názorem

Domácí zavařování


Magdalena Wagnerová

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Číst více
69,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 128
Datum vydání 31.05.2010
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,185 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074290497
Věk od 15
Edice Kuchařky
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.