V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.
Podobné
Detailní informace
Žánr
moderní kuchařky
Počet stran
128
Datum vydání
31.05.2010
Formát
145x205 mm
Hmotnost
0,185 kg
Jazyk
čeština
EAN
9788074290497
Věk od
15
Edice
Kuchařky
Typ
Kniha
Vazba
brožovaná lepená