Literatura s názorem

Zdravé dýchání


Jarmila Mandžuková

Naučme se správně dýchat

Udržet si zdraví, to je v dnešní době úkol, nikoli samozřejmý dar. Správné dýchání je nejlevnější pilulka, univerzální a dokonalý lék. Naučte se nejužitečnější dovednost ve svém životě, naučte se správně dýchat! V této knize najdete 115 konkrétních dechových metod a spoustu praktických rad a návodů, které zlepší vaše zdraví. Tato kniha vám otevře dveře k odhalení tajemství života. Tato kniha vám změní život.

Jarmila Mandžuková vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, je autorkou mnoha knih, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase.

Číst více
229,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.10.2019
Formát 125x200 mm
Hmotnost 0,285 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076012004
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.