Literatura s názorem

Spojeni jógou

Rozhovory o cestách české jógy

Olga Tajovská

24 nejzajímavějších osobností české jógy

Soubor 24 rozhovorů s nejzajímavějšími osobnostmi, které se v ČR jógou zabývají, včetně starší generace, která u nás s jógou začínala už před revolucí. Jsou mezi nimi Václav Krejčík, Barbora Hu, Karel Nešpor, Lucie Königová, Dalibor Štědronský, ale také Daniela Fischerová, Eda Kriseová a další, kteří mluví o svých zkušenostech s jógou, o tom, čím je obohatila, ale také o různých úskalích, na která ve své praxi narážejí. Osobnosti jsou vybrány nejen napříč generacemi, ale také různými „školami“ a přístupy a výsledkem je tak skutečný průvodce po světě české jógy.

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.08.2020
Formát 165x220 mm
Hmotnost 0,664 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076013209
Věk od 15
Edice Rozhovory
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Olga Tajovská Olga Tajovská

Olga Tajovská


Olga Tajovská (* 1970) vystudovala FTVS UK, absolvovala celou řadu seminářů v ČR i v zahraničí (japonské masáže shiatsu, studium čínské medicíny, kurzy různých stylů jógy – power jógy, ashtanga jógy, terapeutické jógy, metody DNS pro trenéry dle Pavla Koláře, kurz psychosomatiky). Patnáct let působí jako instruktorka a lektorka jógy. Je spoluzakladatelkou České asociace dětské jógy a školy jógy. Dnes učí na lékařských fakultách (I–III. LF) jógu a zdravotní cvičení.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.