Literatura s názorem

Kuchařka při onemocnění jater


Vladimíra Havlová, Pavel Drastich

Další vydání dietní kuchařky v nové úpravě

Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat. Knížka zkušené nutriční sestry vychází z přísné jaterní diety a snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Přináší přes 120 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z velkého a rozmanitého výběru vhodných potravin pro nemocné. U každého receptu je spočítána nutriční hodnota pro jednu osobu, a tak si každý může vypočítat pro sebe to nejlepší.

Číst více
199,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 120
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.01.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,197 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076015784
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Autor knihy

Vladimíra Havlová Vladimíra Havlová

Vladimíra Havlová


Bc. Vladimíra Havlová pracuje od roku 1992 jako edukační sestra v Centru diabetologie Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Vystudovala střední zdravotní školu – obor dietologie a získala atestaci z poruch metabolismu a výživy. Je členkou výboru sekce sester České diabetologické společnosti a autorkou řady odborných publikací.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.