Literatura s názorem

Kuchařka při onemocnění žaludku


Vladimíra Havlová, Petr Wohl

Vynikající dietní kuchařka specialistů, pracovníků IKEMu

Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt. Recepty připravila dietní sestra Bc. Vladimíra Havlová a úvod sepsal MUDr. Petr Wohl, oba pracovníci IKEMu. Součástí každého receptu je tabulka s kalorickými a biologickými hodnotami použitých potravin. Autorka při přípravě jídel vychází ze svých letitých odborných zkušeností. Ač neopomíjí přísné dietní zásady, snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Pro svoji oblibu kuchařka vychází již ve 3. vydání.

Číst více
169,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 112
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.03.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,169 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076010949
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Vladimíra Havlová Vladimíra Havlová

Vladimíra Havlová


Bc. Vladimíra Havlová pracuje od roku 1992 jako edukační sestra v Centru diabetologie Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Vystudovala střední zdravotní školu – obor dietologie a získala atestaci z poruch metabolismu a výživy. Je členkou výboru sekce sester České diabetologické společnosti a autorkou řady odborných publikací.

Zobrazit profil autora
Petr Wohl Petr Wohl

Petr Wohl


MUDr. Petr Wohl, Ph. D. (* 1970) je gastroenterolog a endoskopista. Působí v IKEMu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.