Literatura s názorem

Výživa v těhotenství od A do Z


Jarmila Mandžuková

Kdy jindy se stravovat správně než v době těhotenství, kdy máme zodpovědnost nejen za sebe, ale i za svého potomka. Úpravou stravy se dá udělat opravdu hodně, neboť kvalitní jídelníček zlepšuje šance na otěhotnění, následně na nekomplikované těhotenství, má vliv na psychickou pohodu budoucí matky a výrazně ovlivňuje nejdříve plod, poté i miminko po narození. Je tak možné zabránit nedostatečnému vývoji orgánů, snížit riziko vývojových vad, ovlivnit porodní hmotnost a zlepšit vývoj mozku. Navíc rozmanitá strava obsahující všechny živiny nebude přispívat k nežádoucímu nárůstu hmotnosti a rozvoji obezity. Kniha nabízí množství důležitých rad, ale i receptů na chutné a zdravé pokrmy určené těhotným ženám.

Číst více
128,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 104
Datum vydání 01.12.2008
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,152 kg
Jazyk čeština
EAN 9788070219515
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.