Literatura s názorem

Záda, která cvičí, nebolí


Simona Sedláková, Jan Hnízdil

Zásady správného cvičení

S předmluvou MUDr. Jana Hnízdila. Vzhledem k sedavému životnímu stylu se dnes bolest zad stala skutečným problémem, neřkuli civilizační chorobou. Nezbývá než pomoci si osvědčeným prostředkem – speciálním cvičením. K tomu nám pomůže brožurka cviků podle osvědčené metody paní Mojžíšové, kterou sestavila zkušená fyzioterapeutka dr. Simona Sedláková.

Kromě fotografií a popisků k jednotlivým cvikům zde naleznete zásady cvičení a kapitolu věnovanou ergonomii, tedy tomu, jak se ke svému tělu i při práci chovat co nejšetrněji. Osobní vzpomínkou na paní Mojžíšovou doplnil text MUDr. Jan Hnízdil z Centra komplexní péče v Dobřichovicích.

Číst více
149,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.12.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,149 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076010673
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Simona Sedláková Simona Sedláková

Simona Sedláková


Simona Sedláková vystudovala fyzioterapii na Fakultě tělesné výchovy a sportu UK a od roku 1989 působí jako fyzioterapeutka. Mezi její učitele patřili L. Mojžíšová, doc. F. Véle, prof. V. Janda, prof. K. Lewit či prof. P. Kolář. Ve své praxi se věnuje komplexní léčebné rehabilitaci, především diagnostice a terapii funkčních poruch hybného systému. Inspirací ke knize se jí stali samotní pacienti, kteří přicházejí do její ordinace s bolestmi zad a hlavy, způsobenými často sedavým zaměstnáním.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.