Literatura s názorem

Pánev Wok


Karina Havlů

Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme v malém množství oleje, a proto jsou tato jídla zdravá a méně tučná. Suroviny se na povrchu rychle opékají, uvnitř zůstávají šťavnaté a přitom si uchovávají svou chuť a výživnou hodnotu. Mnoho receptů v této kuchařce vychází z asijské kuchyně, ale autorka chtěla především ukázat, jak lze wok používat při přípravě běžných, třeba i českých jídel. Přináší zdravé a chutné recepty na jídla, která odpovídají požadavkům pestré a zdravé výživy.

Číst více
29,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 128
Datum vydání 26.11.2007
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,3 kg
Jazyk čeština
EAN 9788070219065
Věk od 15
Edice Kuchařky
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Karina Havlů Karina Havlů

Karina Havlů


Mgr. Karina Havlů (1951–2018) vystudovala Filosofickou fakultu UK a mimořádné studium filmové a televizní produkce na FAMU. Překládala knihy pro dospělé, pro děti a divadelní hry amerických a italských dramatiků. Ráda se věnovala i kulinářství, vydala okolo 30 knih s kuchařskou tematikou.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.