Literatura s názorem

300 úsměvů pro lepší život


Karel Nešpor

Úsměv sluší, hřeje duši. Za vyrovnanou myslí se známým psychiatrem.

Slovo úsměv se v této knize objevuje přibližně třistakrát. Knížka je mladší sestrou úspěšné knihy „Léčivá moc smíchu“, která vychází od roku 2002 v opakovaných vydáních.

Skládá se z několika kapitol: Usměvavé příhody, Střízlivé úsměvy, Ironické úsměvy a Usměvavé myšlenky. Čtenáři v nich najdou podněty a nápady, které je pobaví a vnitřně obohatí.

Také se mohou pobavit fotografiemi autora, na kterých předvádí různé druhy smíchu, např. lišácký úsměv, laskavost vůči ručníku, makula mudra, slunečný úsměv, přistihněte je!, jsem naživu a další.

Číst více
299,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 144
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.09.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,234 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076016958
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Karel Nešpor Karel Nešpor

Karel Nešpor


MUDr. Karel Nešpor, CSc. (* 24.8.1952) pracuje jako emeritní primář v Psychiatrické nemocnici Bohnice, kde se zabývá hlavně psychoterapií a cvičí s pacienty jógu. V roce 1968 se zúčastnil seminářů americké jógínky českého původu paní Ossius. Ta v něm vzbudila zájem o jógu a zároveň o smích. Vypráví, že tehdy totiž mimo jiné šlapali nohama ve vzduchu a smáli se o sto šest. Léta plynula a MUDr. Nešpor se začal józe i smíchu věnovat čím dál tím víc. Z toho vyplynulo mnoho úspěšných přednášek a veselých knih. Aby toho nebylo málo, tak k tomu přidal střízlivost. To je jeho další velký koníček. Všem čtenářům přeje: „Mějte se hezky a střízlivě.“

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.