Literatura s názorem

Ten vánoční čas


Jiřina Rákosníková

Vánoční koledy, říkanky a popěvky s půvabnými ilustracemi Jana Kudláčka s hudební nahrávkou ve formátu mp3 ke stažení

Po „Hrajeme si u maminky“ a „Studánko Rubínko“ další z řady úspěšných dětských knížek Jiřiny Rákosníkové, doplněná nahrávkou s vánočními koledami ve formátu mp3. Téma Vánoc bylo, je a doufejme vždy bude příležitostí k zamyšlení, rozjímání. Zkušená pedagožka Jiřina Rákosníková nás touto dobou provází s pomocí říkadel, popěvků a vánočních koled. Texty písní jsou kromě bohatých ilustrací Jana Kudláčka doprovozeny notovými záznamy, a tak domácímu muzicírování nestojí nic v cestě -- navíc když čtenáři dělají společnost vynikající hudebníci Marko Ivanovič, Jiří Pavlica a další.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 80
Datum vydání 01.12.2022
Formát 210x210 mm
Hmotnost 0,434 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076017313
Věk od 3
Typ Kniha + CD
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Jiřina Rákosníková Jiřina Rákosníková

Jiřina Rákosníková


MgA. Jiřina Rákosníková absolvovala taneční konzervatoř a poté vystudovala taneční pedagogiku na AMU v Praze. Dlouhodobě pedagogicky pracuje s dětmi i studenty a podílí se na odborných seminářích pro pedagogy. Jako choreografka spolupracovala s televizí, filmem i profesionálními divadly. Od rroku 1992 pořádala pravidelná setkání s rodiči a dětmi pod názvem Hrajeme si u maminky, kterážto dala jméno první z jejích knih pro děti s nádhernými ilustracemi Jana Kudláčka. Ze spolupráce s tímto malířem vzešly také další knihy, například Studánko Rubínko a Ten vánoční čas, doplněné hudebním CD Jiřího Pavlici a Hradišťanu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.