Literatura s názorem

Ďáblova pečeť


Peter Tremayne

Jak už čtenáři, kteří se pravidelně setkávají s příběhy sestry Fidelmy, zasazenými do Irska sedmého století, vědí, jsou romány anglického autora Petera Tremaynea vyprávěním, v němž se prolíná dobrodružství s pohledem na tehdejší život i spory, jež s sebou přinášelo šířící se křesťanství ve světě, jež si zachovávalo mnohé z pohanských dob. I v románu Ďáblova pečeť stojí Fidelma s Eadulfem před nevysvětlitelnými událostmi a podivnými zločiny, které jako by neměly logiku. Jak pospojovat jednotlivé nitky? Kdo mluví pravdu a kdo se skrývá za lež a proč? A jsou lidé skutečně těmi, za něž se prohlašují? Autor po celý příběh neustále překvapuje nečekanými zvraty a nápady ve spletitém případu zrady a nenávisti, aby se čtenář nemohl dočkat, až otočí na novou stránku.

Číst více
298,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.09.2016
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,421 kg
Jazyk čeština
Původní název The Devil´s Seal
EAN 9788074295669
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Peter Tremayne Peter Tremayne

Peter Tremayne


Peter Tremayne, vlastním jménem Peter Berresford Ellis (* 1943 v anglickém Coventry ve Warwickshire). Vzhledem ke svým irským, skotským, velšským a bretonským předkům se zaměřil na studium Keltů a keltské kultury. Své akademické vzdělání využil v populárněvědných pracích, stejně jako v beletrii. Dosud vydal 77 knih, 60 povídek a kromě toho publikoval četné přednášky a uveřejnil nepočítaně novinových článků. Pod pseudonymem Peter Tremayne vydal 37 knih, z nichž právě detektivní příběhy o sestře Fidelmě mu vynesly velkou popularitu. Jeho díla vycházejí ve více než dvaceti jazycích.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.