Literatura s názorem

Budíková dieta aneb jíst ve správný čas a hubnout


Jarmila Mandžuková

Revoluční metoda hubnutí, která vám nezakáže skoro nic, protože nejdůležitější je v ní čas, který je zakódován ve vašem těle. Když se naučíte naslouchat svému nitru a vnímat svoje biologické hodiny, zbavíte se přebytečných kil bez přílišného odříkání. Bonusem navíc vám bude příliv energie a pocit spokojenosti. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy fungování organismu v závislosti na biorytmech a předkládá inspirativní čtrnáctidenní výzvu plnou zajímavých tipů a receptů na chutné pokrmy.

Číst více
188,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 120
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.11.2015
Formát 125x200 mm
Hmotnost 0,195 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074295447
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Jarmila Mandžuková Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková


Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.