Literatura s názorem

Kuchařka schválená Svazem diabetiků ČR

485 receptů nejen pro diabetiky, ale pro všechny, kdo se chtějí stravovat zdravě a chutně. Kniha přehledně podává nejnovější zásady stravování pro lidi trpící cukrovkou i pro ty, kterým "jen" záleží na racionálním způsobu stravování. Součástí všech receptů jsou, kromě použitých surovin a popisu jejich zpracování, i přepočty živin a potravin včetně jejich kalorických hodnot. Každý si tak může upravit jídelníček podle svých aktuálních potřeb, včetně nastavení léčby diabetu.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 312
Datum vydání 03.05.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,537 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076014602
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Vladimíra Havlová Vladimíra Havlová

Vladimíra Havlová


Bc. Vladimíra Havlová pracuje od roku 1992 jako edukační sestra v Centru diabetologie Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Vystudovala střední zdravotní školu – obor dietologie a získala atestaci z poruch metabolismu a výživy. Je členkou výboru sekce sester České diabetologické společnosti a autorkou řady odborných publikací.

Zobrazit profil autora
Alexandra Jirkovská Alexandra Jirkovská

Alexandra Jirkovská


Alexandra Jirkovská je přední odbornicí v oboru diabetologie a vnitřního lékařství. Její vědecké výsledky a dlouholeté zkušenosti jí zajistily renomé uznávané osobnosti v podiatrii nejen v České republice, ale i v Evropské diabetologické společnosti. Byla zvolena do výboru Diabetic Foot Study Group. Zasloužila se i o praktickou edukaci v diabetologii a dietoterapii. Za české i zahraniční publikace a monografie získala ceny České kardiologické společnosti, České diabetologické společnosti a České internistické společnosti JEP.

Zobrazit profil autora

Vyšehrad newsletter

Zajímá Vás, jaké novinky právě vychází a co se děje v knižním světě? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.